Tider-priser-betaling

En konsultation varer 40 minutter, og der er afsat 45 minutter til hver konsultation. I praksis tages ofte 2 eller flere tider efter hinanden, og så afsættes der 2 eller flere gange 45 minutter til konsultationen.

Du kan undtagelsesvis aftale konsultationer uden for normal arbejdstid. Herfor betales et tillæg på 40%.

Pris

Normal pris pr. 40 min konsultation:                       700 kr.

Konsultation pr. tlf.:
særtilbud hel time mandag og fredag kl. 10-16      300 kr.
NB! Dette særtilbud ophører d. 1/1-2024

Der er ikke moms på psykoterapi.

Bestilling

Bestil venligst på telefon 60 62 60 34 i tidsrummet 12.00-13.00 på hverdage.

Afbestilling

Hvis du har bestilt en tid, er den din, og ingen andre kan reservere den. Derfor kan den kun afbestilles mindst 3 arbejdsdage før, så jeg har mulighed for at afsætte den til en anden. Du afbestiller ved at sende en email til peter.thymark@gmail.com med besked om, at du vil afbestille tiden.

Efter den 3-dages frist kan den bestilte tid ikke afbestilles. Dette gælder uanset årsagen til, at du ikke kan udnytte tiden og altså også i tilfælde af sygdom.

Hvis du bliver forhindret i at komme og ikke kan nå at afbestille, er du velkommen til at give mig besked om det, så vi evt. kan aftale, at du i stedet ringer og udnytter tiden telefonisk.

Refundering af betalte konsultationer ved afbestilling sker ved, at du sender en email med dine bankoplysninger (konto og registreringsnr). Så kan jeg overføre beløbet til din konto. For dette beregner jeg et gebyr på 50 kr.

Alternativt kan jeg hjælpe med at overføre betalingen til reservation af en tid, som passer dig bedre.