Anoreksi-4

(Fortsat fra Anoreksi-3)

Efterskrift og links

De fleste af problemerne bag anoreksi findes i større eller mindre grad hos os alle sammen. Hver person har sit mix af problemer, og hver har sin måde at leve med problemerne på.

Nært beslægtet med anoreksi er bulimi og overspisning. Og ofte veksler samme person mellem disse symptomer. Hvis du har haft noget ud af at læse her om anoreksi, så kan du måske også have glæde af at læse om bulimi og om overspisning, for de fleste af problemerne bag disse symptomer er præcis de samme som problemerne bag anoreksi. (Se links nedenfor).

Med 1-2 enetimer per uge tog det pigerne bag “Annette” mellem 3 og 9 måneder at få styr på de værste problemer bag deres anoreksi. I dag betragter de deres terapi som starten på et nyt liv, hvor problemerne ikke længere tvinger dem til at dyrke anoreksi, og hvor de har overskud til at nyde at leve.

 

Hvis du har fået lyst til at forstå og arbejde med problemerne bag anoreksien – og ikke bare med forskellige slags symptombehandling – så kontakt mig. Jeg har tavshedspligt, og jeg kender problemerne bag anoreksi.

 

 

Links til siderne om “Annette”:

“Annette” – en opdigtet person
Annettes oplevelse af sin situation
Om Annettes psykoterapi

 

 

Links til hjemmesidens andre sider om spiseforstyrrelser:

Bulimi
Overspisning