Bulimi-1

“Bente” er en opdigtet person med bulimi

Hun er sat sammen af erfaringer samlet fra mennesker, som har gået i terapi hos mig, og som har ønsket at bevare deres anonymitet.

Hvis du har problemer med bulimi, kan du måske genkende dig selv i nogle af Bentes følelser og tanker. Men vær opmærksom på, at teksten rummer erfaringer fra mange forskellige personer og fra forskellige stadier i deres terapiforløb.

Før “Bentes” terapi oplevede hun slet ikke, at hun nød lystfølelsen ved at lade maden glide ned gennem halsen, og at det faktisk kunne føles godt, når hun kastede op. Hun følte heller ikke, at hun faktisk var meget vred på sin mor, men det gik op for hende under terapien. Derfor kan det være en god idé, at du læser teksten flere gange med nogle måneders mellemrum. Så har din underbevidsthed haft tid til at bearbejde informationerne, og så vil du måske opleve denne side anderledes.

Bulimi findes i alle grader lige fra ganske let kvalme og sjældne små opkastninger til mange daglige spiseorgier med tilhørende kraftige opkastninger. Så det er meget usandsynligt, at Bentes følelser er helt sammenfaldende med dine. Tag kun det til dig, som du kan bruge, og lad foreløbig resten ligge. Du er ikke den eneste, der har den slags følelser, og du kan få hjælp her.

 

Læs om Bentes oplevelse af sin situation